Speciale editie voor de feestdagen! De set bevat:

Shampoo bar Dennenappel - alle haartypes - 60 gram

Door de natuurlijke ingrediënten is de Dennenappel shampoo bar geschikt voor ieder haartype. Deze winterse geur opent je luchtwegen onder de douche en voedt je haar. Alle shampoo bars die geschikt zijn voor alle haartypes bevatten een combinatie van verschillende natuurlijke producten zoals Kokos boter, Macadamianootolie en Olijfolie. De heerlijke dennenappel extracten maken je winterse look af met fris en verzorgd haar.

Bodybar Dennenappel - 100 gram

Haal de geur van het herfstbos in huis! De Dennenappel body bar verfrist je douche en bevat zelfs echte stukjes dennenappel. 

Conditioner bar Olijf - alle haartypes - 60 gram

Olijfolie verzorgt en voedt je haar. Een geheim wat al sinds de Griekse oudheid bekend is, en wat wij nu gebruiken voor onze conditioner!

cadeauset handzeep

€ 23,85

cadeauset handzeep

€ 23,85

deze set bevat:

Bamboe zeephouder

Hoe anders bewaar je je Blokzeep stijlvol?

Handzeep Charcoal

Charcoal heeft een natuurlijke werking om de huid diep te reinigen en helpt bij het verwijderen van dode huidcellen.

Handzeep Kurkuma

Kurkuma heeft een natuurlijke werking om de huid te beschermen tegen bijvoorbeeld uitslag en helpt bij het verwijderen van dode huidcellen

Dit duurzame cadeau bestaat uit onze body bar Mango en Mango Shampoo & Conditioner bar in 1 bar en natuurlijke deodorant créme Mango. Drie van onze favorieten. Alle 3 producten hebben een zoete en fruitige geur. De Shampoo & Conditioner bar in 1 maakt je haar schoon en voedt het tegelijkertijd! Ideaal voor iemand die niet langer dan nodig het haar wil wassen.

Deze cadeauset bestaat uit de volgende twee producten:

  • Shampoo & conditioner bar Mango (voor alle haartypes)
  • Body bar Mango
  • Natuurlijke deodorant créme Mango