Onbedrukte kleding van Druk en Deco

Het is echt uw hobby en misschien wel een beetje meer geworden. Het bedrukken van kleding en vooral T-shirts met teksten en leuke afbeeldingen. De Siser flexfolie koopt u al bij Druk en Deco, maar wist u dat we ook onbedrukte kleding leveren? Allerlei soorten blanco textiel en kleding die u naar hartenlust kunt bedrukken. Zelf kleding bedrukken met een zelf verzonnen tekst of het logo van de plaatselijke voetbalclub is heel erg leuk.

Snijplotters en kleding bedrukken

U heeft thuis een snijplotter staan met de juiste software. U bedrukt sportkleding, T-shirts en bedrijfskleding. U ontwerpt zelf logo’s en teksten voor iedereen die het maar wil. Het begint een beetje uit de hand te lopen en u heeft geen kleding of textiel genoeg wat u kunt bedrukken. Bestel eenvoudig bij Druk en Deco de benodigde hoeveelheden blanco textiel. Onbedrukte T-shirts, onbedrukte hoodies, mutsen, jassen en nog veel meer. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden.

Met elkaar

Dat is eigenlijk uw lijfspreuk en bedrijven en verenigingen uit uw omgeving vinden dat steeds vaker samen met u! “Met elkaar het nieuwe seizoen in” en “Met elkaar de wereld verbeteren” zijn veelgevraagde teksten op kleding van verenigingen en stichtingen. “Hand in hand” is ook zo’n leuke voor de dagopvang. Lekker vrolijk en herkenbaar en zo houden we iedereen bij elkaar. De plaatselijke middenstand heeft u helemaal gevonden en heeft u al aardig aan het werk gezet. Nu het materiaal nog wat u als basis gebruikt. Druk en Deco helpt u!

Neem contact op met Druk en Deco

Bij Druk en Deco zijn we voor ondernemers en particulieren natuurlijk beschikbaar voor alle vragen, opmerkingen en suggesties. We houden van het verlenen van een goede service. Wilt u een kledingstuk personaliseren en komt u er toch niet helemaal uit? Bel of app +31645379920, of stuur een mail naar info@drukendeco.nl.