Superleuke tekstborden kopen bij Druk en Deco

Met mooie en passende tekstborden geeft u een gebeurtenis extra sfeer. De bruiloft van uw broer krijgt zo een speciale uitstraling met fraaie en grappige Friese tekstborden. Bordjes met tekst zijn altijd leuk en worden met grote dank in ontvangst genomen. De voorpret is al hartstikke leuk als u de tekstborden van te voren ophangt. Het feest kan beginnen, bij Druk en Deco is volop keuze in Nederlandstalige en Friese tekstborden met de afmetingen 20 x 30 cm, 30 x 40 cm en 40 x 60 cm!

Houten bord met tekst op maat bestellen 

Een tekstbord kopen kan ook in een afwijkend formaat. Een andere afmeting van het tekstbord voor buiten, bijvoorbeeld voor een restaurant, of een speciale vorm of een figuur voor uw aparte winkel in de hoofdstraat. Het leuke is ook dat alles kan worden aangepast, dus ook de tekst. Zo wordt het bord met tekst voor buiten iets heel speciaals, een tekstbord dat klanten aantrekt. Maak ludieke reclame met een tekstbord voor buiten en zorg voor meer bezoekers in uw café.

Materiaal van tekstborden 

De tekstborden van Druk en Deco worden geleverd in hout of in plexiglas. Het hangt ervan af voor welk doeleinde u de tekstborden wilt gebruiken. Het tekstbord voor in huis kan makkelijk van hout, binnen zal het niet zo vaak regenen! Een houten bord met tekst in de tuin kan ook, de plek waar u het tekstbord in uw tuin ophangt, is meestal toch enigszins afgeschermd. Tekstborden van plexiglas zijn beter geschikt voor gebruik in de buitenlucht. In de drukke winkelstraat of in het bos bij uw hotel-restaurant bijvoorbeeld. Plexiglas kan in helder transparant, wit of zwart met tekst gemaakt worden. We maken ook tekstborden helemaal naar uw wensen. Vraag naar de mogelijkheden!

Neem contact op

Bij Druk en Deco zijn we voor ondernemers en particulieren natuurlijk beschikbaar voor alle vragen, opmerkingen en suggesties. We houden van het verlenen van een goede service. Wilt u een kledingstuk personaliseren en komt u er toch niet helemaal uit? Bel of app +31645379920, of stuur een mail naar info@drukendeco.nl.